Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mě

Jmenuji se Žaneta, těší mě.

Vlastně ani nevím, čím bych začala. Nerada bych zde vypisovala, co, kde jsem studovala, kde jsem pracovala...

Možná začnu tím, že jsem drobné postavy, vlastně, každý je větší než já. O to větší byly vždy moje sny a plány. A postupně jsem zjistila, že mnohem větší a bohatší je můj duševní život. To mě nutí zmínit osobu, která mi otevřela dveře k sebepoznání, a tou je moje dcera, jejíž příchod na svět změnil nejen naše životy, ale především změnil mě. Jedině ona mi postupně ukazovala, jaká jsem, jaká ve skutečnosti jsem. A věřte, někdy to nebyla hezká podívaná. Abych tato poznání zvládla v klidu a zdraví, sáhla jsem po technikách arteterapie, a u ní jsem i zůstala.

Moje první arteterapeutická zkušenost proběhla s panem Kyzourem s individuální arteterapií, poté víkendové semináře v Praze, roční arteterapeutické ateliery v Brně a nakonec studium na Masarykově universitě. Pokračování studií  je na poli psychoterapeutické, SUR. Zkušenosti získané v této oblasti chci předávat dalším ženám, v roli ateterapeutiky.

Výtvarné tvoření mi bylo blízké už od malička, od umělecké školy až po domácí tvořivé patlání. V současné době nejraději maluji suchým pastelem, ale je to jen jedno z dalších výtvarných období, kdy se mi líbí přímý kontakt s barvou, práškem. Už teď sleduji stoupající chuť sáhnout po olejovkách...

...některé myšlenky a pocity z nevědomí se lépe vyjádří v obrazech než ve slovech...

 

 

 
 

 



Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 30820
Měsíc: 581
Den: 8